ZORGVERZEKERING   


Direct uw huidige verzekering oversluiten?

Klik snel op de onderstaande banner;ZORGVERZEKERING 2018
Aan het eind van ieder jaar weer dezelfde vraag: Wel of niet overstappen?
Door de vele aanbieders is het soms lastig om te bepalen welke zorgverzekering bij u past.
Die goedkope polis lijkt heel aantrekkelijk, maar weet u ook waarvoor u verzekerd bent? Voorkom verrassingen en zorg ervoor dat goedkoop uiteindelijk geen duurkoop wordt.

Natura- of restitutiepolis?
Natura en restitutie: twee termen die ons regelmatig om de oren vliegen als het gaat om de zorgverzekering.
Wat velen niet weten is dat het verschil in vergoeding tussen deze twee varianten van de basisverzekering verstrekkende gevolgen kan hebben.
U denkt goed te zijn verzekerd, totdat blijkt dat er vanuit uw naturaverzekering maar een gedeelte van de kosten vergoed wordt. De reden: de zorgverlener van uw keuze heeft geen contract met de verzekeraar. Stelt u zich eens voor wat dat voor u kan betekenen bij een ziekenhuisopname.

De keuzevrijheid aan banden gelegd
Eigenlijk willen we als het er op aankomt allemaal zelf bepalen door wie wij behandeld worden als we ziek zijn. Echter delen niet alle zorgverzekeraars die mening. De vier grote verzekeraars, die samen negentig procent van de markt in handen hebben, kunnen samen makkelijk bepalen wat er moet gebeuren. Ze hebben  zelfs met elkaar zitten bedenken waar de spoedeisende hulp mag blijven en waar niet. Stelt u zich eens voor dat u een herseninfarct krijgt en u niet meer behandeld mag worden in het ziekenhuis bij u in de buurt? Met de wijziging van artikel 13, beter bekend als de vrije artsenkeuze, wordt het zorgstelsel verder uit balans gebracht. Door de aanscherping van dit artikel krijgen de grote vier namelijk nog meer macht om dit ook daadwerkelijk
uit te voeren. 

Stad Holland denkt hier anders over
Alle zorgverzekeraars in Nederland, met uitzondering van Stad Holland, staan volledig achter de concentratie van zorg en de aanpassing van artikel 13. Stad Holland is de enige zorgverzekeraar die zich heeft verzet tegen een dergelijke vorm van
concentratie van zorg en tegen de aanpassing van artikel 13. Een keuze voor Stad Holland is dan ook meer dan een keuze voor een prima dekking tegen een scherpe premie. Het is ook een keuze voor een toekomst voor ons zorgstelsel, waarbij u nog vrije artsenkeuze heeft.

Een dijk van een zorgverzekeraar
De afgelopen jaren hebben wij voor veel van onze klanten een zorgverzekering afgesloten bij Stad Holland Zorgverzekeraar en zij zijn hierover erg tevreden.
Bij Stad Holland heeft iedereen een restitutiepolis. U mag dus zelf kiezen naar welke zorgverlener u gaat. Eén polis, één premie, één vergoeding: dat is wel zo gemakkelijk!

Declareren kan op verschillende manieren: per post, online en via de app. Declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald. Gewoon, omdat Stad Holland vindt dat het uw geld is en u daar dus nooit lang op hoeft te wachten.

Wie zich bij Stad Holland aanmeldt wordt niet overladen met medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de aanvullende verzekeringen. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie.
In de meeste aanvullende verzekeringen is tandheelkunde al standaard opgenomen tot een maximumbedrag  per jaar.

Handig!
Als u meer wilt weten over de voordelige zorgverzekering van Stad Holland staan wij natuurlijk altijd voor u klaar, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u eerst zelf even wilt kijken wat Stad Holland u kan bieden.
De verzekeringsvergelijker is dan een handige tool waarmee u uw huidige verzekering met die van Stad Holland kunt vergelijken. Om te vergelijken en meteen een uw premie te berekenen klikt dan op de onderstaande link.Meer weten?
Wij adviseren u graag en bekijken samen met u of uw zorgverzekering nog voldoet aan uw wensen.

Wij staan voor u klaar!